Bestsellers

  1. Nike Air Max 90 Dames Sneakerboots Prm UndeaftedNike Air Max 90 Dames Sneakerboots...
    €178.00  €77.00
    Korting: 57%
Nog geen recensie's. Schrijf als eerste een recensie!

Huidige bezoekers

Huidige aantal bezoekers 3208 gasten en 
172 leden 

Recent Orders

Verzenden & retouren

Verzenden


    Schip naar alle uithoeken van de wereld en doen gratis verzending naar de meeste landen.

    Het internationale verschepen wordt afgehandeld door de International Transport Company, binnen 1 week tijd leveren meestal.

    Elke bestelling wordt verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de DHL, EMS, UPS.

    De meeste internationale zendingen worden verzonden via DHL vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, neem dan nu contact met ons op, klik om ons nu mee! Dat is de reden waarom u kunt genieten van gratis verzending naar Groot-Brittannië, AU, de VS, etc en grote korting aanbieden van hier uit de detailhandel. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.

    Alle pakketten zullen worden verzonden binnen een andere doos!

    Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail onmiddellijk orderbevestiging te krijgen, en u kunt ook uw bestelling online met de tracking-nummer bij de DHL, EMS, UPS!

    Friendly Opmerking: Als u niet uw bestelling binnen 5-10 werkdagen, neem dan contact met ons in een keer!


TERUGSTUURBELEID


    We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling beleid & return, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. En zorg ervoor dat alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

    Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u ophalen in http://www.airmaxonline.org.uk/ En als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

    We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

    Alle geretourneerde goederen dienen aan het afleveradres dat we u e-mail worden verzonden.


uitwisselingen


    Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere kleur of grootte in slechts 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en men zal je helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling * (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

    Neem contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

    We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Bovendien, Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

    Vriendelijk Notice: Gelieve zorgvuldig te selecteren uw product en grootte. Wilt u de goederen te retourneren omdat je onzorgvuldig fout, dan moet je het heen en weer vracht te betalen.


Bestellings-annulering


    Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. zal oplopen annuleringskosten, dat op 10% van het totale orderbedrag. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 6-8 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.


vriendelijk Notice

Als u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij bestellingen volgen.

Terug